Bijna 2018: Nieuwsbrief en fijne feestdagen!

Er is weer veel nieuws uit India en de SVA! De laatste editie van de nieuwsbrief is vlak voor de Kerstdagen bij onze vaste donateurs in de bus gevallen.

U leest daarin onder meer dat de actie voor het schoolproject van dit jaar in volle gang is – dank voor alle bijdragen tot dusver, het gaat ongelooflijk hard en we zijn er bijna! Onderaan dit bericht leest u hoe u nog kunt doneren.

In de nieuwsbrief schrijft Hans Buijze over het India anno 2017 en welke gevolgen de veranderende maatschappij heeft voor de Ashram. Daarnaast zoekt SVA een nieuw bestuurslid – laat het ons weten als u interesse heeft!

Natuurlijk willen wij de nieuwsbrief ook met de bezoekers van onze website delen: Download hier NIEUWSBRIEF A4

De SVA wenst de Ashram en u allen een voorspoedig, gezond en gelukkig 2017 toe!

Wilt u nog doneren voor het schoolproject? Doe dit dan via onderstaand formulier of via banktransactie. Bedankt!

Schoolproject 2017

€14,258 of €14,258 raised

Het bouwen van een nieuw lokaal voor de school (die nu 15 lokalen omvat) is dringend noodzakelijk omdat sinds vorig jaar de school tot en met niveau XII (vergelijkbaar met HAVO/VWO) les mag geven en er reeds 10 leerlingen in „stage” XII ook al les krijgen. Voorheen werd onderwijs gegeven tot en met niveau X. Voor de leerlingen in de hogere leerjaren is ook passend schoolmeubilair nodig, en er moeten meer computers aangeschaft worden om het onderwijs te ondersteunen. Voor het vak sport zijn materialen nodig en er moet een naast de school gelegen veld verhard worden zodat er sportwedstrijden georganiseerd kunnen worden.

Wilde Ganzen subsidieert dit project voor 50%!

Select Payment Method Loading...
Personal Info

Donation Total: €10

Geef gerust aan een Erkend Goed Doel

Stichting Vrienden Ashram is een Erkend Goed Doel. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet u zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met iedere euro en verantwoording afleggen.

De kwaliteitseisen worden opgesteld door een onafhankelijke commissie. Toezichthouder CBF controleert of we aan de eisen voldoen. Zij checken ons ieder jaar en eens in de drie jaar worden we uitgebreid getoetst. Zo bouwen we samen aan een professionele en transparante sector waar u als donateur gerust aan kunt geven.

We zijn inmiddels met bijna 500 Erkende Goede Doelen. Samen vertegenwoordigen we ruim 80% van het geld dat de samenleving doneert aan maatschappelijke doelen. U herkent ons aan het ‘Erkend Goed Doel’-logo.

Meer weten over de kwaliteitseisen en de controle door het CBF? Kijk op geefgerust.nl